Miért éri meg? A turul a kiválóság és az elismerés szimbóluma. Ennek a rangsornak a részese lenni hangsúlyozza az Ön hitelességét, professzionalizmusát és a szolgáltatások magas színvonalát.

Hogyan lehet ellenőrizni? Könnyű! Használja űrlapunkat, és ellenőrizze, hogy cége megfelel-e a Turul Rangsorba való csatlakozás kritériumainak.

Már rangsorolva van? Gratulálunk! Nézze meg, hogyan vehet fel olyan promóciós anyagokat, amelyek segítségével még jobban kitűnhet a versenytársak közül.

Ne várjon! Nézze meg most, és csatlakozzon a Turul elit csoportjához.

A DÍJAZOTT CSOMAG TARTALMAZZA:

Akril üveg plakett

Gondosan kidolgozott emléktábla, amely az eredmények és a presztízs elegáns szimbóluma. Nemcsak kitüntetés, hanem gyönyörű dekoráció is, amely büszkén kihelyezhető bármely irodában vagy otthonban.

Oklevél keretben

Elegáns oklevél, amely a kitüntetés további megerősítése nyerteseink számára. Az oklevél tartalmazza a cég nevét, a várost, ahol működik, és azt az iparágat, amelyben a cég kiemelkedik.

Szerelési távtartók

Szálcsiszolt rozsdamentes acélból készültek. Precíz kivitelnek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a plakett akril szerkezetéhez, eleganciát és presztízst kölcsönözve neki.

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT. CSATLAKOZZON A TURUL ELIT CSOPORTJÁHOZ

Vállalkozása jogosult a tekintélyes Turul Rangsorra? Ellenőrizze most, hogy megfelel-e az ágazata legjobbjainak csoportjához való csatlakozás követelményeinek.